• Svenska
  • English

Vi är

CARE BERRIES

NEXT GENERATION VITAMINS

Vi är

Mjuka. Naturliga. Hälsosamma. Care Berries innehåller inget konstigt. Varken socker, gluten eller läskiga färgämnen som titandioxid. Nej, inget sånt. De är bara bärformade gummies fyllda med viktiga vitaminer, mineraler och extrakt från vilda bär för att kroppen ska fungera normalt och må bra. Dessutom är de jättegoda! Tugga eller låt dem smälta i munnen – på språng eller i lugn och ro.

Bättre hälsa. I en gummy.

Naturliga smaker
Naturliga smaker
Sockerfri
Sockerfri
Glutenfri
Glutenfri
Tillverkad i Sverige
Tillverkad i Sverige
Högkvalitativ
Högkvalitativ
Naturligt innehåll
Naturligt innehåll
HAIR HAIR

HAIR

För ett fräschare, livligare och vackrare hår, men också finare hy och friskare naglar. Hair är skönhetens vitamingummy. På insidan har den nio vitaminer, tre mineraler, kollagen, åkerfräkenextrakt och koncentrat av vilda hjortron. Och vad smakar den? Hjortron, så klart!

 

SLEEP SLEEP

SLEEP

Hjälp din sömn med naturliga källor av melatonin. Sleep passar alla, även dig som redan sover bra men vill sova ännu bättre. På insidan har den fem vitaminer, två mineraler, två aminosyror, kamomill och extrakt av vilda körsbär. Och vad smakar den? Körsbär, så klart!

ACTIVE ACTIVE

ACTIVE

En vitamingummy för dig med en aktiv livsstil, men också för dig som bara vill prestera bättre, orka mer och stärka immunförsvaret. På insidan har den nio vitaminer, fyra mineraler och koncentrat från vilda krusbär. Och vad smakar den? Krusbär, så klart!

Ge oss det vi förtjänar.

Vad gjorde Care Berries för din hälsa? Massor, lite eller inget? Berätta det för oss! Din åsikt är viktig, så skriv gärna ett par ord om vad du tyckte. Vi tar emot både ris och ros.

Bättre skäggväxt

18/06/2022

Har käkat Hair för att testa om skäggväxten blir bättre och tycker definitivt att jag märker skillnad.

Patrick

D-vitamin mot Covid

01/02/2022

D-vitamin ska vara bra mot Covid så jag tar Active varje dag i förebyggande syfte, rejäla doser i denna. Har inte var krasslig sen dess. 🙂

/Niclas

 

De fungerar!

02/07/2021

Det fungerar! Mitt hår känns friskare och starkare sedan jag började med HAIR och jag har provat det mesta av vad marknaden har att erbjuda.

Wang F.

Fräschare hår

08/04/2022

Hair har gjort mitt hår fräschare. Det kändes matt och tråkigt innan men nu har det fått tillbaka en lyster som jag inte haft på länge. Tack!

Angelina

Homerun

30/06/2021

Snacka om homerun… Älskar de här jäklarna!

Robert G.

I like them

22/10/2021

My wife bought me Active, first vitamin I like and eat on a daily basis.

Olof Claesson

I sleep better now

30/10/2021

Live in Denmark but got Sleep from a friend in Malmö. Sleep MUCH better when using them so she sends me one every month now. 🙂

Merta Christensen

Improved hair

08/04/2022

Hair has made my hair more fresh and alive. Previously it felt dull and boring but now a luster has come back that I haven´t had for a long time. Thank you!

Angelina

Käkade barnens tidigare

06/07/2021

Har ätit mina barns vitaminer eftersom jag hatar piller. Äntligen en vitamingummy för vuxna!

Henrik

Sover som ett barn nu

26/06/2021

Hade sömnproblem och började använda Sleep. Sover nu som ett barn de flesta nätterna och känner mig extremt tacksam över att ha stött på den här produkten.

Alexandra

Tastes great

16/09/2021

Great taste on Hair, looking forward to the outside effects and will use it for some time now.

Madelene Fransson

Tjockare ögonfransar!

12/01/2022

Har använt Care Berries Hair ett litet tag nu och märker redan skillnad! Ser främst ett resultat på mina ögonfransar som både blivit tjockare och längre. Rekommenderar dessa till alla som inte vill krångla med serum till fransarna. Stort plus att dem smakar gott också!

Hanna Appeltofft

Väldigt goda

27/06/2021

Hur kan en vitamin vara så god? Otroligt.

Charlotte Carter

Wow, vilken skillnad!

19/09/2022

Jag har ätit produkten HAIR varje dag i tre månader nu och wow, jag trodde inte att det skulle bli så stor skillnad!!
Mitt hår har blivit så mycket starkare och längre, samma med ögonfransarna. Otroligt! Kommer definitivt att fortsätta äta, speciellt när de är så goda också!

/Matilda

En boost. Från topp till tå.

Ta hand om både kropp och sinne. Stärk dig själv med Active, boosta din yttre skönhet med Hair eller förbättra dina nätter med Sleep.

En boost. Från topp till tå.

Vi tar ansvar.

Care Berries bryr vi oss om miljön och allt levande i varje beslut vi tar. Vårt fokus är att säkerställa en hållbar framtid för alla. För människor, djur och minsta lilla organism i skogen. Därför jobbar vi ständigt med att förbättra våra processer och vårt hållbarhetsarbete.

Vi tar ansvar.