• Svenska
  • English
Köp nu!

Vi är

CARE BERRIES

NEXT GENERATION VITAMINS

Vi är

Vi är

OFFICIELL PARTNER

TILL SVERIGES OLYMPISKA TRUPP

Vi är

Mjuka. Naturliga. Hälsosamma. Vitaminer. Care Berries innehåller inget onödigt eller konstigt. Varken socker, gluten eller ifrågasatta tillsatser som ”titandioxid”. Nej, inget sånt. De är bara bärformade gummies fyllda med viktiga vitaminer, mineraler och extrakt från vilda bär för att kroppen ska fungera normalt och må bra. Dessutom är de jättegoda! Tugga eller låt dem smälta i munnen – på språng eller i lugn och ro. Äntligen vitaminer du kan lita på. Och ta utan vatten.

Bättre hälsa. I en gummy.

Naturliga smaker
Naturliga smaker
Sockerfri
Sockerfri
Glutenfri
Glutenfri
Tillverkad i Sverige
Tillverkad i Sverige
Högkvalitativ
Högkvalitativ
Naturligt innehåll
Naturligt innehåll
ACTIVE ACTIVE

ACTIVE

Säg hej till Active. En vitamingummy gjord för dig som har en aktiv livsstil. Men också för dig som bara vill kunna prestera bättre, orka mer och stärka kroppen. På insidan har den nio vitaminer, fyra mineraler och koncentrat från vilda krusbär. Och självklart smakar den krusbär!

Smaklig vitamin!

SLEEP SLEEP

SLEEP

Hälsa på Sleep. En vitamingummy som hjälper din sömn med sina naturliga källor av melatonin. Sleep passar alla, till och med dig som redan sover bra men vill sova ännu bättre. På insidan har den fem vitaminer, två mineraler, två aminosyror, kamomill och extrakt av vilda körsbär. Och självklart smakar den körsbär!

Smaklig vitamin!

HAIR HAIR

HAIR

Möt Hair. En vitamingummy för dig som vill ha ett fräschare, livligare och vackrare hår. Men också finare hy och friskare naglar. Det här är skönhetens vitamingummy. På insidan har den nio vitaminer, tre mineraler, kollagen, åkerfräkenextrakt och koncentrat av vilda hjortron. Och självklart smakar den hjortron!

Smaklig vitamin!

Ge oss det vi förtjänar.

Vad gjorde Care Berries för din hälsa? Massor, lite eller inget? Berätta det för oss! Din åsikt är viktig, så skriv gärna ett par ord om vad du tyckte. Vi tar emot både ris och ros.

Alexandra

26/06/2021

Hade sömnproblem och började använda Sleep. Sover nu som ett barn de flesta nätterna och känner mig extremt tacksam över att ha stött på den här produkten.

Charlotte Carter

27/06/2021

Hur kan en vitamin vara så god? Otroligt.

Henrik

06/07/2021

Har ätit mina barns vitaminer eftersom jag hatar piller. Äntligen en vitamingummy för vuxna!

Madelene Fransson

16/09/2021

Great taste on Hair, looking forward to the outside effects and will use it for some time now.

Merta Christensen

30/10/2021

Live in Denmark but got Sleep from a friend in Malmö. Sleep MUCH better when using them so she sends me one every month now. 🙂

Olof Claesson

22/10/2021

My wife bought me Active, first vitamin I like and eat on a daily basis.

Robert G.

30/06/2021

Snacka om homerun… Älskar de här jäklarna!

Wang F.

02/07/2021

Det fungerar! Mitt hår känns friskare och starkare sedan jag började med HAIR och jag har provat det mesta av vad marknaden har att erbjuda.

En boost. Från topp till tå.

Ta hand om både kropp och sinne. Stärk dig själv med Active, boosta din yttre skönhet med Hair eller förbättra dina nätter med Sleep.

En boost. Från topp till tå.

Vi tar ansvar.

Care Berries värnar vi om miljön i varje beslut vi tar. Vårt fokus är att säkerställa en hållbar framtid – för dig, oss och alla barn och djur som till denna värld komma skall. Därför optimerar vi kontinuerligt våra processer och jobbar ständigt med att förbättra vårt hållbarhetsarbete.

Vi tar ansvar.