• Svenska
  • English

Vi är

CARE BERRIES

NEXT GENERATION VITAMINS

Vi är

Vi är

OFFICIELL PARTNER

TILL SVERIGES OLYMPISKA TRUPP

Vi är

Mjuka. Naturliga. Hälsosamma. Care Berries innehåller inget konstigt. Varken socker, gluten eller läskiga färgämnen som titandioxid. Nej, inget sånt. De är bara bärformade gummies fyllda med viktiga vitaminer, mineraler och extrakt från vilda bär för att kroppen ska fungera normalt och må bra. Dessutom är de jättegoda! Tugga eller låt dem smälta i munnen – på språng eller i lugn och ro.

Bättre hälsa. I en gummy.

Naturliga smaker
Naturliga smaker
Sockerfri
Sockerfri
Glutenfri
Glutenfri
Tillverkad i Sverige
Tillverkad i Sverige
Högkvalitativ
Högkvalitativ
Naturligt innehåll
Naturligt innehåll
ACTIVE ACTIVE

ACTIVE

En vitamingummy för dig med en aktiv livsstil, men också för dig som bara vill prestera bättre, orka mer och stärka immunförsvaret. På insidan har den nio vitaminer, fyra mineraler och koncentrat från vilda krusbär. Och vad smakar den? Krusbär, så klart!

SLEEP SLEEP

SLEEP

Hjälp din sömn med naturliga källor av melatonin. Sleep passar alla, även dig som redan sover bra men vill sova ännu bättre. På insidan har den fem vitaminer, två mineraler, två aminosyror, kamomill och extrakt av vilda körsbär. Och vad smakar den? Körsbär, så klart!

HAIR HAIR

HAIR

För ett fräschare, livligare och vackrare hår, men också finare hy och friskare naglar. Hair är skönhetens vitamingummy. På insidan har den nio vitaminer, tre mineraler, kollagen, åkerfräkenextrakt och koncentrat av vilda hjortron. Och vad smakar den? Hjortron, så klart!

 

Ge oss det vi förtjänar.

Vad gjorde Care Berries för din hälsa? Massor, lite eller inget? Berätta det för oss! Din åsikt är viktig, så skriv gärna ett par ord om vad du tyckte. Vi tar emot både ris och ros.

Alexandra

26/06/2021

Hade sömnproblem och började använda Sleep. Sover nu som ett barn de flesta nätterna och känner mig extremt tacksam över att ha stött på den här produkten.

Charlotte Carter

27/06/2021

Hur kan en vitamin vara så god? Otroligt.

Hanna Appeltofft

12/01/2022

Har använt Care Berries Hair ett litet tag nu och märker redan skillnad! Ser främst ett resultat på mina ögonfransar som både blivit tjockare och längre. Rekommenderar dessa till alla som inte vill krångla med serum till fransarna. Stort plus att dem smakar gott också!

Henrik

06/07/2021

Har ätit mina barns vitaminer eftersom jag hatar piller. Äntligen en vitamingummy för vuxna!

Madelene Fransson

16/09/2021

Great taste on Hair, looking forward to the outside effects and will use it for some time now.

Merta Christensen

30/10/2021

Live in Denmark but got Sleep from a friend in Malmö. Sleep MUCH better when using them so she sends me one every month now. 🙂

Olof Claesson

22/10/2021

My wife bought me Active, first vitamin I like and eat on a daily basis.

Robert G.

30/06/2021

Snacka om homerun… Älskar de här jäklarna!

Wang F.

02/07/2021

Det fungerar! Mitt hår känns friskare och starkare sedan jag började med HAIR och jag har provat det mesta av vad marknaden har att erbjuda.

En boost. Från topp till tå.

Ta hand om både kropp och sinne. Stärk dig själv med Active, boosta din yttre skönhet med Hair eller förbättra dina nätter med Sleep.

En boost. Från topp till tå.

Vi tar ansvar.

Care Berries bryr vi oss om miljön och allt levande i varje beslut vi tar. Vårt fokus är att säkerställa en hållbar framtid för alla. För människor, djur och minsta lilla organism i skogen. Därför jobbar vi ständigt med att förbättra våra processer och vårt hållbarhetsarbete.

Vi tar ansvar.