FAQ

Hur hanterar ni returer och återbetalning?

Vi erbjuder full retur och återbetalning om det skulle finnas några defekter eller andra problem med våra produkter. Om köp via våra återförsäljare, vänligen kontakta dem i första hand.

Vad har ni för betalnings- och leveransalternativ?

Du kan betala din order med Klarnas checkout. Där finns alternativen direktbetalning, faktura och delfaktura. Vi erbjuder även en prenumeration av våra gummies. Betalning och leverans hanteras även via de återförsäljare vi arbetar med. Du hittar samtliga här!

Har Care Berries några biverkningar?

Care Berries är fria från biverkningar men har du några kända allergier uppmuntrar vi dig trots detta att titta på innehållsförteckningen innan du konsumerar våra produkter.

Hur kommer jag i kontakt med er?

Vi finns alltid tillgängliga, hör av dig till [email protected]

Hur ska jag veta vilka kosttillskott jag behöver?

Gör en behovsanalys av ditt liv och fundera över om det är luckor i din diet som du behöver fylla. Behöver du boosta ditt hår, hud och naglar? Stressa ner? Återhämta dig bättre? Stärka ditt immunförsvar? Kartlägg dina behov och utgå ifrån det. Tveka inte att höra av dig till oss så kan vi hjälpa dig på vägen!

Kommer jag bli trött av Sleep?

Nej! Detta är ingen sömntablett, Sleep är istället fylld med extrakt, vitaminer och mineraler som din kropp behöver för att komma till ro när mörkret faller.

Hur lång tid tar det innan jag upplever ett resultat?

Vi rekommenderar att äta våra produkter i minst 3 månader för att uppleva resultat. Bäst resultat upplevs efter cirka 6 månader och framåt.

Kommer det växa hår överallt om jag använder HAIR?

Care Berries är hormonfri och kommer därför inte att göra att din generella kroppsbehåring ökar, växer snabbare eller blir tjockare.

Vart kan ni leverera?

Vi erbjuder Early Bird och DB Schenker, vilket erbjuder en leverans till de flesta postnummer inom Sverige.

Besök en våra återförsäljares hemsidor för att se om vi kan leverera där du bor. Du hittar dem här! Notera att vårt återförsäljarnätverk växer konstant och att nya länder adderas till listan löpande. Besök vår hemsida med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad!

Vart tillverkas CARE BERRIES® produkter?

Alla våra gummies formuleras och tillverkas i Sverige.

Kan jag använda Care Berries om jag är gravid eller ammar?

Care Berries vitamingummies innehåller inte några ingredienser som man bör undvika i samband med graviditet eller amning. Vi rekommenderar dig dock ändå att samråda med din läkare om du är gravid eller ammar för att få ett specialistutlåtande för just dig innan du konsumerar våra produkter.

Vem kan ta Care Berries vitamingummies?

Alla! Våra vitamingummies är framtagna för att alla över 18 år ska kunna konsumera dem men uppmuntrar samtidigt alla konsumenter att förhålla sig till det rekommenderade dagliga intaget som ni finner på burken.

Om jag använder både HAIR, SLEEP och ACTIVE – kan jag kombinera och ta alla samtidigt?

JA! Använder du samtliga tre produkter ökar du chanserna att uppnå det bästa resultatet för alla vardagens behov. Ta 2 gummies av varje sort per dag som vuxen. Njut!

Hur kan CARE BERRIES® vitaminer hjälpa mig?

ACTIVE stärker ditt generella immunförsvar, bidrar till din generella hälsa och stärker kroppens återhämtningsförmåga efter fysisk aktivitet. HAIR bidrar till ett vackrare yttre med fokus på hår, hud och naglar. SLEEP erbjuder din kropp extrakt, vitaminer och mineraler som är viktiga för en god natts sömn.

Hur många ska jag ta per dag?

Vuxna rekommenderas 2 gummies per dag per sort.

Hur ska jag förvara Care Berries gummies?

Care Berries är gjorda för att du ska ha de framme på ett ställe så du ser de varje dag och får en naturlig påminnelse att ta dina vitaminer. Undvik dock direkt solljus och förvara gärna på en plats som inte blir för varm eftersom vissa näringsämnen kan bli påverkade av värme och ljus.