OM VÅRA KAKOR

Du vill veta mer om våra kakor. Vad kul!

Vi ska nu lära dig allt om dem. Men först undrar vi om du har fått i dig dina Care Berries så du orkar läsa allt?

Hoppas! För nu börjar vi.

På vår webbplats finns det sessionskakor och permanenta kakor. Båda är textfiler som ger dig en fin användarupplevelse och oss en fungerande webbplats.

Men vad gör de egentligen och vad är skillnaden på dem? Låt oss bryta ned dem för dig i små smulor (pun intended).

Sessionskakor

Under tiden du är inne på Care Berries och läser om våra fantastiska vitaminer lagras sessionskakorna bara tillfälligt i din dators eller mobiltelefons minne. Men du kan vara lugn som en filbunke, för de försvinner sen när du stänger ner webbläsaren. Poängen med dem är att ge dig en skyddad, säker och unik inloggning. Och det är ju inte så pjåkigt, eller hur?

Permanenta kakor

Den här kakorna ligger kvar på din dator eller mobiltelefon under en bestämd tid. Men du kan vara lugn som en filbunke här också, för de stannar enbart en lite längre tid för att vi ska kunna anpassa sajten efter dina önskemål, val och intressen.

Och vad menas med det?

Jo, det betyder att du slipper irriterande och onödiga popupfönster varje gång du besöker oss. Skönt, va? Jajebus, det tycker vi också.

 Det kan även vara skönt att veta är att vi aldrig sparar någon personlig information om dig på vår webbplats. Nej, vi vill bara att du ska trivas här och att sajten ska flyta på fint för oss båda.

Vill du kanske inte ha några kakor eller spår av smulor alls? Inga problem!

Om du inte vill acceptera dem kan du enkelt stänga av dem via din webbläsares säkerhetsinställningar. Eller bara ställa in webbläsaren så att du får en notis varje gång vi vill bjuda din dator eller mobiltelefon på kakor.

Och vet du vad mer som är bra? Du kan till och med radera tidigare kakor som lagrats.

Då var vi klara! Eloge till dig som ville lära dig mer. Nu kan du nog allt om våra kakor. Och förhoppningsvis om våra vitaminer också. Om inte, läs om dem här.

Må väl,
Team Care Barries