Matilda Lönn ny VD i Care Berries Europe! 👏

2022-06-15

Vi Ă€r extremt glada att fĂ„ tillkĂ€nnage Matilda Lönn som tilltrĂ€dande VD för Care Berries Europe! 🌟
Matilda har en lÄng och solid bakgrund frÄn IDEAL OF SWEDEN och Stronger dÀr hon varit en viktig ingrediens i bolagens respektive framgÄngssagor. Med start i augusti tar hon över ansvaret för Care Berries europeiska verksamhet och det fortsatta arbetet med bolagets expansion.

Varmt vÀlkommen till Care Berries-teamet!

E-shop lanserad! 🌟

2022-05-18

Care Berries lanserar webshop för ökad tillgÀnglighet av vÄra fantastiska och högkvalitativa vitamingummies!
Som en del av detta, lanserar vi Àven ett abonnemangsalternativ dÀr du fÄr dina vitaminer mÄnatligen och inte riskerar att stÄ utan. KLOCKRENT, ELLER HUR!?

Kolla in vÄr webshop och lÀgg din order!

HĂ„ll dig frisk, utvilad och vacker! 💚💜🧡

Care Berries ingĂ„r partnerskap med STADIUM! đŸ€

2022-04-27

Care Berries har, som första hĂ€lsokostbolag nĂ„gonsin, ingĂ„tt partnerskap med Stadium som Ă„terförsĂ€ljare – ett riktigt power statement!
VÄr ambition att erbjuda högkvalitativa vitamingummies till alla hÀlsomedvetna individer dÀr ute fortsÀtter och detta partnerskapet stödjer definitivt vÄrt mÄl.
Med det sagt och frĂ„n och med idag hittas Care Berries ACTIVE pĂ„ www.stadium.se. 💚

Stay healthy and take care berries!

NI HAO! Care Berries lanserar i Kina via fyra olika e-plattformar.

2022-03-01

FrÄn och med idag finns Care Berries vitaminer pÄ Weibo, WeChat, Tmall Global och Xiaohongshu (RED), vilket gör vÄra produkter tillgÀngliga för över en miljard e-konsumenter i Kina.

Vi Àr vÀldigt stolta och glada över denna lansering. Att sÀtta Care Berries pÄ den asiatiska hÀlsokartan Àr ett stort steg och en viktig pusselbit i vÄr globala expansionsplan.

Stort tack till Tmall Global, Xiaohongshu, Weibo Corporation, Viral Access och Sveriges Olympiska Kommitté för ert stöd under vÄr resa!

Nu firar vi! Care Berries blir officiell partner till Sveriges Olympiska Kommitté.

2021-12-01

Care Berries har idag ingĂ„tt ett fyraĂ„rigt partnerskap med Sveriges Olympiska KommittĂ© (SOK) dĂ€r vi tar rollen som officiell partner. Avtalet ger oss rĂ€ttigheterna att anvĂ€nda SOK:s logotyp i olika sammanhang, att exponeras pĂ„ partnervĂ€ggar och att integreras som en av flera aktörer i SOK:s initiativ “Bra BrĂ€nsle” som riktar ett olympiskt strĂ„lkastarljus mot bra mat, livsstil och produkter för ett liv i rörelse. Hurra!

Kvalitet ska kvalitet ha! Care Berries vÀljer apoteken som primÀr ÄterförsÀljare.

2021-05-10

Care Berries produkter kommer att sÀljas pÄ de svenska apoteken. Vi har valt apoteken som ÄterförsÀljare för att de enbart sÀljer högkvalitativa produkter. VÄra vitaminer kommer att finnas pÄ Apotea, Apohem, Apoteket AB, Kronans Apotek, Apotek HjÀrtat och LIoyds Apotek.

Vi skrev precis historia! Care Berries har signat ett samarbetsavtal med GPA Global.

2021-03-24

Care Berries inleder ett samarbete med GPA Global för design, produktion och distribution av alla ytterförpackningar. GPA Global har, precis som oss, ett stort fokus pÄ hÄllbarhet, kvalitet och innovation.