Matilda Lönn ny VD i Care Berries Europe! 👏

2022-06-15

Vi är extremt glada att få tillkännage Matilda Lönn som tillträdande VD för Care Berries Europe! 🌟
Matilda har en lång och solid bakgrund från IDEAL OF SWEDEN och Stronger där hon varit en viktig ingrediens i bolagens respektive framgångssagor. Med start i augusti tar hon över ansvaret för Care Berries europeiska verksamhet och det fortsatta arbetet med bolagets expansion.

Varmt välkommen till Care Berries-teamet!

E-shop lanserad! 🌟

2022-05-18

Care Berries lanserar webshop för ökad tillgänglighet av våra fantastiska och högkvalitativa vitamingummies!
Som en del av detta, lanserar vi även ett abonnemangsalternativ där du får dina vitaminer månatligen och inte riskerar att stå utan. KLOCKRENT, ELLER HUR!?

Kolla in vår webshop och lägg din order!

Håll dig frisk, utvilad och vacker! 💚💜🧡

Care Berries ingår partnerskap med STADIUM! 🤝

2022-04-27

Care Berries har, som första hälsokostbolag någonsin, ingått partnerskap med Stadium som återförsäljare – ett riktigt power statement!
Vår ambition att erbjuda högkvalitativa vitamingummies till alla hälsomedvetna individer där ute fortsätter och detta partnerskapet stödjer definitivt vårt mål.
Med det sagt och från och med idag hittas Care Berries ACTIVE på www.stadium.se. 💚

Stay healthy and take care berries!

NI HAO! Care Berries lanserar i Kina via fyra olika e-plattformar.

2022-03-01

Från och med idag finns Care Berries vitaminer på Weibo, WeChat, Tmall Global och Xiaohongshu (RED), vilket gör våra produkter tillgängliga för över en miljard e-konsumenter i Kina.

Vi är väldigt stolta och glada över denna lansering. Att sätta Care Berries på den asiatiska hälsokartan är ett stort steg och en viktig pusselbit i vår globala expansionsplan.

Stort tack till Tmall Global, Xiaohongshu, Weibo Corporation, Viral Access och Sveriges Olympiska Kommitté för ert stöd under vår resa!

Nu firar vi! Care Berries blir officiell partner till Sveriges Olympiska Kommitté.

2021-12-01

Care Berries har idag ingått ett fyraårigt partnerskap med Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) där vi tar rollen som officiell partner. Avtalet ger oss rättigheterna att använda SOK:s logotyp i olika sammanhang, att exponeras på partnerväggar och att integreras som en av flera aktörer i SOK:s initiativ “Bra Bränsle” som riktar ett olympiskt strålkastarljus mot bra mat, livsstil och produkter för ett liv i rörelse. Hurra!

Kvalitet ska kvalitet ha! Care Berries väljer apoteken som primär återförsäljare.

2021-05-10

Care Berries produkter kommer att säljas på de svenska apoteken. Vi har valt apoteken som återförsäljare för att de enbart säljer högkvalitativa produkter. Våra vitaminer kommer att finnas på Apotea, Apohem, Apoteket AB, Kronans Apotek, Apotek Hjärtat och LIoyds Apotek.

Vi skrev precis historia! Care Berries har signat ett samarbetsavtal med GPA Global.

2021-03-24

Care Berries inleder ett samarbete med GPA Global för design, produktion och distribution av alla ytterförpackningar. GPA Global har, precis som oss, ett stort fokus på hållbarhet, kvalitet och innovation.