HÅLLBARHET PÅ
CARE BERRIES

Care Berries avtryck på miljön ska vara så litet som möjligt och återvinningen av material så stor som möjligt. Det jobbar vi hårt med varje dag. Vårt fokus är att säkerställa en hållbar framtid för alla på jorden men också för de som ännu inte fötts. Att vara cirkulär är en självklarhet för oss och det tänker vi fortsätta vara så länge vi finns.

DET FINNS INGEN PLANET B. DÄRFÖR GÖR VI SÅ HÄR:

Vi förbättrar våra förpackningar och använder alltid lokala förpackningspartners för att minimera vårt koldioxidavtryck.

Vi reser sällan eftersom det inte känns miljömässigt försvarbart. Digital kommunikation och distansarbete är inte bara mer miljövänligt, det är också mer effektivt.

Vi använder det lägsta CO2-alternativet för alla leveranser och transporter där det är möjligt.

MINDRE PLAST. MER OMTANKE FÖR PLANETEN.

Vi tillverkar alla våra produkter i enlighet med de strikta kvalitetsregler som gäller i Sverige och i samarbete med tillsynsmyndigheter. Våra burkar är gjorda av PET-plast och vår sekundärförpackning, inklusive alla influenserboxar och volymförpackningar är gjorda av återvunnet papper. Vi ser även till att leverantörerna följer våra miljöstandarder och att hela vår leveranskedja övervakas kontinuerligt. Och varenda liten gummy vi tillverkar laboratorietestas av farmaceuter för att säkerställa att vi ger dig de renaste och bästa vitaminerna.

Att placera vår produktion i Sverige var en självklarhet för oss eftersom hållbarhetsaspekten är en etablerad del av vårt lands ekosystem. Vi tar vårt miljöansvar i alla led och representerar kvalitet och hållbarhet i alla aspekter. Ett företag som inte gör det borde inte få lov att finnas alls, tycker vi.