• Svenska
  • English

Vi är

Care Berries

next generation vitamins

Från bär i skogen till vitamingummy i handen.

Allt fler människor börjar bli medvetna om vad de stoppar i sig och vad saker och ting innehåller. Det tycker vi är helt rätt.

På Care Berries vet vi vad rena produkter är. Vi vet också vad bra hälsokostprodukter är. De ska vara naturliga och fria från tillsatser och skadliga färgämnen. De ska vara potenta och av högsta kvalitet. Och de ska smaka underbart och samtidigt vara hälsosamma.

Många vitaminer på marknaden idag lovar mer än de kan leva upp till. Det gör inte vi. Därför har vi ersatt alla onödiga ingredienser med saker som kroppen istället mår bra av. Som extrakt från vilda bär, till exempel. Vi vet nämligen att bär är kraftfulla vitaminkällor och jättebra för oss. Av den anledningen låter vi naturen vara del av varje gummy vi tillverkar. Allt annat vore faktiskt vansinnigt.

Naturliga färger, naturliga smaker och massvis med vitaminer och mineraler – det är vad vi ger dig. I en mjuk bärformad gummy.

 

Care Berries är svenskt genom hela sitt DNA. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vår produktion och packning sker i norra Sverige. Alla våra vitamingummies tillverkas i enlighet med de strikta kvalitetsreglerna som gäller i Sverige och under insyn av tillsynsmyndigheter. Tillverkaren vi samarbetar med är av högsta möjliga produktionsstandard och givetvis laboratorietestas alla våra gummies av farmaceuter för att säkerställa att vi levererar de bästa och renaste vitaminerna till dig.

Vi har valt att ha vår produktion i Sverige av flera anledningar. Vi vill att allt ska gå rätt och smidigt till, och göra det utan osäkra mellanhänder. För oss är det viktigt med kvalitet, trovärdighet och hållbarhet i alla aspekter. Och det vet vi är för dig också.