• Svenska
  • English

yummy yummy,

vitamingummy!

God hälsa kommer inifrån. Så varför inte börja just där?
Care Berries är gummies fyllda med vitaminer, mineraler och koncentrat från vilda bär, framtagna för att ge din kropp allt den behöver för att må bra – oavsett om du är en aktiv idrottare eller bara vill sova bättre. Och det bästa av allt? De innehåller varken socker, gluten eller annat onödigt. Tugga, njut och må bra!

Noll konstigheter. Bara nyttigheter.

Naturliga smaker
Naturliga smaker
Sockerfri
Sockerfri
Glutenfri
Glutenfri
Tillverkad i Sverige
Tillverkad i Sverige
Högkvalitativ
Högkvalitativ
Naturligt innehåll
Naturligt innehåll
ACTIVE

ACTIVE

Säg hej till Active. En vitamingummy gjord för dig som har en aktiv livsstil, men också för dig som bara vill prestera bättre, orka mer och stärka kroppen. På insidan har den nio vitaminer, fyra mineraler och koncentrat från vilda krusbär. Och vad smakar den? Krusbär, så klart!

SLEEP

SLEEP

Hälsa på Sleep. En vitamingummy som hjälper din sömn med sina naturliga källor av melatonin. Sleep passar alla, till och med dig som redan sover bra men vill sova ännu bättre. På insidan har den fem vitaminer, två mineraler, två aminosyror, kamomill och extrakt av vilda körsbär. Och vad smakar den? Körsbär, så klart!

 

HAIR

HAIR

Möt Hair. En vitamingummy för dig som vill ha ett starkare, livligare och vackrare hår. Men också finare hy och friskare naglar. Hair är skönhetens vitamingummy. På insidan har den nio vitaminer, tre mineraler, kollagen, åkerfräkenextrakt och koncentrat av vilda hjortron. Och vad smakar den? Hjortron, så klart!